Last Minute Reizen, Zomer Bestemmingen

Vroeger dan Vroeg Boek Weken – Grote Korting op Familievakantie in Hurghada

Grote Korting op Familievakantie in Hurghada

Boek Nu

Bespaar €500 op uw Zomervakantie met Onze Vroeger dan Vroeg Boek Weken!

De zomer komt eraan en wat is een betere manier om te vieren dan met een onvergetelijke familievakantie? Met onze ‘Vroeger dan Vroeg Boek Weken’ biedt Cheap Travels in samenwerking met Corendon een spectaculaire korting van €500 op uw weekverblijf in het Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort in Hurghada, Egypte.

All-Inclusive Luxe in Hurghada:

Geniet van een zorgeloze vakantie in het all-inclusive Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort, een paradijs voor zowel kinderen als volwassenen. Met directe vluchten vanuit Brussel door Corendon en inclusief Cheaptravels privé transfer, begint uw vakantie al vanaf het moment dat u vertrekt.

Perfect voor Families:

Deze aanbieding is speciaal ontworpen voor gezinnen. Gebaseerd op een weekverblijf voor twee volwassenen en twee kinderen, is het de ideale keuze voor een onvergetelijke familie-ervaring.

Beschikbaarheid:

Deze geweldige korting is beschikbaar voor verblijven in de maanden juli, augustus en september. Perfect voor een zomerse getaway!


3


4


5


6


7


8


9


2

Speciale Prijs:

Vanaf slechts €980 per persoon all-in, is dit een kans die u niet wilt missen. Profiteer van deze geweldige korting van €500 op uw totale boeking.

Boek Nu:

Mis deze kans niet om te genieten van de zon, zee en het plezier in Hurghada tegen een ongekende prijs. Bezoek onze website of neem direct contact op met ons boekingsteam om uw plek te reserveren.

Conclusie:

Met de ‘Vroeger dan Vroeg Boek Weken’ van Cheap Travels en Corendon wordt uw droomvakantie werkelijkheid. Boek nu en maak prachtige herinneringen met uw gezin in het hart van Egypte!


Boek nu je reis naar Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *