Tours, Zomer Bestemmingen

Ontdek Dubai: Een Betoverende Reiservaring

Dubai Vakantiepakket - Krokusvakantie 10/02 tot 16/02

Boek Nu

Dubai, een stad die bekend staat om zijn luxe, futuristische architectuur en bruisende cultuur, is een bestemming die op ieders reislijstje zou moeten staan. Met Cheap Travels, kunt u zich onderdompelen in de magie van Dubai door onze speciaal samengestelde reistour. Hier is een voorproefje van wat u kunt verwachten.

 

Dag 1: Van Brussel naar Istanbul

Onze reis begint op de luchthaven van Brussel, waar we ons voorbereiden op onze vlucht naar Istanbul. Dit is slechts de eerste stap in onze spannende reis naar Dubai.

Dag 2: Van Istanbul naar Abu Dhabi

Na een korte stop in Istanbul vliegen we naar Abu Dhabi. Hier krijgen we de kans om de indrukwekkende Sheikh Zayed Moskee te bezoeken en een kijkje te nemen bij de wereldberoemde Ferrari World (let op: toegang niet inbegrepen in de pakketprijs).

Dag 3: Duik in het Hart van Dubai

We beginnen de dag met een verkenning van de oude soeks van Dubai en gaan verder met een stadsrondleiding. Hoogtepunten zijn de traditionele Abras, de goud- en specerijenmarkten, en de iconische Burj Al Arab. We sluiten de dag af met een bezoek aan de Burj Khalifa en de Dubai Mall.

Dag 4: De Wonderen van Dubai

Vandaag bezoeken we de prachtige Miracle Garden en ervaren we de veelzijdigheid van de Global Village, een cultureel en winkelcentrum.

Dag 5: Dubai Frame en Dhow Cruise

We bewonderen de stad vanuit een nieuw perspectief bij de Dubai Frame, gevolgd door een shoppingervaring in de Dubai Outlet Center. De dag wordt afgesloten met een sfeervolle Dhow Cruise langs de kustlijnen van Deira en Bur Dubai.

Dag 6 & 7: Vrije Tijd en Terugreis

De laatste dagen zijn gereserveerd voor vrije tijd en de terugreis via Abu Dhabi en Istanbul naar Brussel.

Inclusief in het Pakket

Ons pakket omvat transfers, vier nachten verblijf met ontbijt, Nederlandstalige reisleiding, en tours zoals beschreven. Let op: sommige entreegelden zijn niet inbegrepen.

Deze reis biedt een unieke kans om Dubai in al zijn facetten te ervaren. Van de traditionele charme tot de adembenemende moderniteit, Dubai is een stad die blijft verbazen en betoveren. Boek nu uw reis bij Cheap Travels en maak deel uit van dit onvergetelijke avontuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *