Last Minute Reizen, Zomer Bestemmingen

Vind de Zon Deze Winter op Madeira met Ons Exclusieve All-Inclusive Aanbod

Boek Nu

Terwijl de winter zijn intrede doet, lonkt het prachtige eiland Madeira met zijn aangename klimaat en adembenemende landschappen. Ontsnap aan de koude dagen en ontdek de winterzon in dit juweel van Portugal. Met onze speciale aanbieding, inclusief een directe vlucht vanuit Amsterdam en verblijf in het luxueuze 5-sterren Saccharum Resort & Spa, wordt uw winter een onvergetelijke ervaring.

 

Directe Vlucht vanuit Amsterdam:

Begin uw reis in alle comfort met onze directe vlucht vanuit Amsterdam, inclusief ruimbagage. Geen gedoe met overstappen; u bent in een mum van tijd in het hart van Madeira.

All-Inclusive Verblijf in Saccharum Resort & Spa:

Het 5-sterren Saccharum Resort & Spa, gelegen aan de zonnige kust van Madeira, belooft een verblijf vol luxe en ontspanning. Geniet van all-inclusive gemak met heerlijke maaltijden, drankjes en uitstekende faciliteiten. Het resort, bekend om zijn prachtige design en eersteklas service, is de perfecte uitvalsbasis om Madeira te verkennen.

Ontdek Madeira:

Madeira, vaak omschreven als het 'eiland van de eeuwige lente', biedt een scala aan activiteiten en bezienswaardigheden. Van wandelen langs de levadas en het verkennen van weelderige bossen tot het genieten van de lokale keuken en cultuur in Funchal, Madeira zal u betoveren.

Reisdetails:

  • Datum: 11/01 - 18/01
  • Prijs: Vanaf €1250,00 per persoon

Boek Vóór 22/12:

Wacht niet te lang met boeken, want onze deadline is de avond van 22 december. Mis deze kans niet om de winterblues te ontvluchten en uzelf te trakteren op een week vol zon, zee en luxe op Madeira.

Conclusie: Madeira wacht op u met open armen deze winter. Boek nu uw all-inclusive vakantie en ervaar de magie van dit prachtige eiland. Bezoek onze website voor meer informatie en om uw plek te reserveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *