Tours

Een Onvergetelijke 2-Daagse Citytrip naar Londen: Luxe, Cultuur en Avontuur

Een Onvergetelijke 2-Daagse Citytrip naar Londen: Luxe, Cultuur en Avontuur

Droomt u van een snelle ontsnapping naar een van de meest iconische steden ter wereld? Onze 2-daagse citytrip naar Londen op 20 en 21 januari biedt de perfecte mix van luxe, comfort en avontuur. Voor slechts €199 per persoon kunt u de bruisende energie van Londen ervaren, met de gemakken van een luxe tourbus en de expertise van een professionele reisgids. 

Dag 1: Verkenning en Verwondering

Uw avontuur begint zodra u aan boord stapt van onze luxe tourbus. Geniet van het comfort en de voorzieningen terwijl we richting Londen reizen. Bij aankomst in de stad begint u met een begeleide tour langs enkele van de meest beroemde bezienswaardigheden, zoals de Tower of London, Buckingham Palace en de London Eye. Uw avond is vrij om de stad op eigen gelegenheid te verkennen - misschien een bezoek aan een West End-show of een diner in een van de vele uitstekende restaurants.

Dag 2: Cultuur en Culinair Genot

Na een comfortabele overnachting en een heerlijk ontbijt, gaat de ontdekkingstocht verder. Verken de culturele hotspots van Covent Garden, wandel door de artistieke straten van Shoreditch en bewonder de prachtige kunstcollecties in musea zoals het British Museum of de Tate Modern. In de namiddag vertrekt de luxe bus weer richting huis, waarbij u kunt nagenieten van de indrukken van deze prachtige stad.

Wat is Inbegrepen:

  • Vervoer heen en terug in een luxe tourbus
  • 1 overnachting in een comfortabel hotel met ontbijt
  • Professionele reisgids
  • Voldoende vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen

Boek Nu:

Boek nu uw droomvakantie in Mamlouk Palace, Hurghada. Vraag een offerte aan en ervaar de luxe van een all-inclusive vakantie met Cheap Travels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *